Son Dakika | Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

Son dakika haberi... Gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, tutuklandı.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Son Dakika | Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

Gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş dahil 4 kişi tutuklandı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİNE OPERASYON

2024 Yerel Seçimleri'nde yüzde 49,9 oyla Üsküdar Belediye Başkanı seçilen CHP'li Sinem Dedetaş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında beraberindeki 5 kişi ile çarşamba günü (29 Temmuz) gözaltına alınmıştı.

Son Dakika | Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı - Resim : 1
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş

SİNEM DEDETAŞ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ

Bugün Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edilen şüphelilerin ifade işlemleri tamamlandı. Savcılık; Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Alihan Koçoğlu, Burçin Çevik ve Bülent Orhan Tozkoparan hakkında tutuklama talep ederken Ceyhun Ünlü ile Adem Altıntaş hakkında ise adli kontrol talep etti.

TUTUKLANDI

CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş dahil 4 kişi tutuklandı.

"HEPİMİZİ DE İÇERİ ALSANIZ BU MİLLETİN YÜZÜ GÜLMEYECEK"

Hakkında tutuklama kararı verilen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş Belediye Meclisi'nde yaptığı bir konuşmada belediyelere yönelik operasyonlara şöyle tepki göstermişti:

"Hepimizi de içeri alsanız bu milletin yüzü gülmeyecek. Bunlar milletin yüzünü güldürmüyor. Bu ekonomi bu şekilde düzelmiyor. Bize istediğiniz kadar iftira atabilirsiniz, serbest. Zaten de bir şey olmuyor. O yüzden de diyorum ya, bu adalet umarım herkese eşit işler."

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDEN SONRA TUTUKLANAN YENİ PARTİLİ VE CHP'Lİ BAŞKAN SAYISI 29'A YÜKSELDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın tutuklanmasıyla birlikte, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nin ardından tutuklanan CHP'li ve YENİ Partili belediye başkanı sayısı 29'a yükseldi.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Üsküdar Tutuklama Belediye Başkanı