Kaldırımdaki vatandaşları eze eze üzerlerinden geçmiş! Beykoz'daki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul Beykoz’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımdaki yayaların arasına daldı. 2 kişinin gözaltına alındığı kaza anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
İstanbul Beykoz’da kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına daldığı feci kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Araç, kaldırımdaki 5 kişiye çarptıktan sonra bir dondurma dükkanına çarparak durabildi.
Olay, 29 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Musa S. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıktı.

Otomobil, kaldırımda bulunan Ceyhun S., Aslıhan U., Saadet K., Ayşe Melek T. ve Rahman Ç.’ye çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİ YARALANDI
Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ceyhun S., Saadet K. ve Rahman Ç. Beykoz Devlet Hastanesi’ne, Aslıhan U. Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ayşe Melek T. ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, sürücü Musa S. ile otomobilde bulunan Burak A.’yı emniyete götürdü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FECİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Diğer yandan kaza anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, cadde üzerinde seyreden otomobilin kontrolden çıkarak yayaların arasına daldığı görülüyor. Otomobilin daha sonra dondurma dükkanına çarparak duruyor. (DHA)

Son dakika | İstanbul’da otomobil yayaların arasına daldı! Yaralılar var