Valilik duyurdu: 2 ilde denize girmek yasaklandı
Trabzon ve Giresun’da olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 28 Ağustos’ta denize girmek yasaklandı. Valilikler, vatandaşları can güvenlikleri için görevli ekiplerin uyarı ve yönlendirmelerine uymaları konusunda uyardı.
Trabzon ve Giresun’da olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 28 Ağustos’ta il genelindeki sahil ve plajlarda denize girilmesine izin verilmeyecek. Valilikler, vatandaşlardan görevli ekiplerin uyarı ve yönlendirmelerine uymalarını istedi.
TRABZON’DA DENİZE GİRİŞLER YASAKLANDI
Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olumsuz deniz şartları nedeniyle vatandaşların can güvenliğinin sağlanması ve boğulma vakalarının önüne geçilmesi amacıyla 28 Ağustos’ta il genelinde denize girişlerin yasaklandığı bildirildi.
Valilik, alınan kararın denizdeki olumsuz koşullar nedeniyle uygulandığını belirtti.
GİRESUN’DA TÜM SAHİL VE PLAJLARDA YASAK UYGULANACAK
Giresun Valiliği de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle 28 Ağustos’ta il genelindeki tüm sahil ve plajlarda denize girmenin yasaklandığını açıkladı.
Her iki ilde de vatandaşlardan can güvenliklerini tehlikeye atmamak ve olası boğulma vakalarının önüne geçmek için görevli ekiplerin uyarı ve yönlendirmelerine uymaları istendi. (AA)
Kırklareli'de 2 ilçede denize girmek yasaklandı