Son Dakika | Kadir İnanır'ın cenazesinde Kılıçdaroğlu gerginliği
Son dakika haberi... Kadir İnanır'ın cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze alanına girerken saf tutanların tepkisiyle karşılaştı.
Türk sinemasının usta isimlerinden Kadir İnanır'ın cenazesine katılmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu için saflar arasında boşluk yaratılmak istenirken gerginlik çıktı.
Bunun üzerine cenazede saf tutanlar Kılıçdaroğlu'na yoğun tepki gösterdi.
KADİR İNANIR'IN CENAZESİNDE KILIÇDAROĞLU GERGİNLİĞİ
77 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanır için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Törene, mutlak butlan kararının ardından CHP Genel Başkanlığına dönen Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.
Kılıçdaroğlu, Berhan Şimşek ve Gürsel Tekin'in de aralarında bulunduğu heyet için saflar arasında koridor oluşturulmak istendi.
Bunun üzerine cenazedekiler duruma tepki gösterdi.
Bir süre devam eden gerginlik, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un olaya dahil olmasıyla son buldu.
GÖNDERDİĞİ ÇELENK TÖRENE ALINMAMIŞTI
Öte yandan mahkemenin 'mutlak butlan' kararının ardından CHP Genel Başkanlığı'na dönen Kemal Kılıçdaroğlu'nun İnanır için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törene gönderdiği çelenk de vatandaşların tepkisine neden olmuştu.
Yoğun tepki üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenk tören alanına alınmadı.
Kılıçdaroğlu'nun çelengi Kadir İnanır'ın veda törenine alınmadı