Beşiktaş transferi gece yarısı açıkladı: 4 yıllık sözleşme imzalandı
Beşiktaş, gece yarısı yaptığı açıklama ile yeni transferini resmen duyurdu. Oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Beşiktaş, transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de Alanyaspor forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Ümit Akdağ'ı transfer ettiğini açıkladı.
BEŞİKTAŞ'TAN GECE YARISI AÇIKLAMA
Gece yarısı 00.51'de yapılan açıklamada, ''Nihai transferi hususunda Corendon Alanyaspor’la anlaşmaya varılan profesyonel futbolcu Ümit Akdağ ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Ümit Akdağ’a şanlı formamızla başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.'' ifadeleri yer aldı.

ÜMİT AKDAĞ'IN KARİYERİ
Futbola Romanya'da FCSB altyapısında başlayan Ümit Akdağ, ardından Chelsea altyapısında forma giydi. 2017 yılında Alanyaspor altyapısına transfer olan genç oyuncu, Göztepe ve Fransız ekibi Toulouse'da kiralık olarak görev yaptı.
Stoperin yanı sıra sol bek ve ön libero bölgelerinde de oynayabilen Akdağ, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 36 resmi maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Romanya U21 Milli Takımı'nda da 10 kez görev yapan genç futbolcu, 2 gol kaydetti.
Son Dakika | UEFA'dan Fenerbahçe'ye kötü haber: Soruşturma başlatıldı