Son Dakika | CHP'li belediye başkanına silahlı saldırı!
Son dakika... Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve beraberindekilere seyir halindeki bir otomobilden silahla ateş açıldı. Saldırıda yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve yanındakilere yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, Olcar akşam saatlerinde çarşı merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada seyir halindeki bir otomobilden ateş açıldı. Saldırıda yaralanan olmadı.
ESNAF ZİYARETİ SIRASINDA SALDIRI
Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, beraberindeki heyetle birlikte Kadirli çarşı merkezinde esnaflarla bir araya geldiği sırada, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce ateşli saldırıya uğradı. Saldırının seyir halindeki bir araçtan gerçekleştirildiği öğrenildi.
YARALANAN OLMADI
Açılan ateş sonucu Belediye Başkanı Olcar ve yanındakiler yara almadan kurtuldu. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma bildirilmezken, olay bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Saldırının henüz belirlenemeyen nedeniyle ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
(ANKA)
Avcılar’da gece kulüplerine çöken çete, gazeteciye de silahlı saldırı düzenledi