Antalya'da mide bulandıran olay! Yaşlı iki erkek sarmaş dolaş görüntülendi
Antalya'daki bir çocuk parkında sarmaş dolaş oldukları görülen yaşlı iki erkek, çevredeki bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Kadın, "Burası çocuk parkı, yaşınızdan başınızdan utanın" sözleriyle tepki gösterdi.
Antalya'da bir çocuk parkında kaydedilen görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Görüntülerde, yaşlı iki erkeğin parkta sarmaş dolaş olduğu ve birbirlerini öptüğü görülürken, o sırada parkta bulunan bir kadın duruma tepki göstererek cep telefonuyla kayıt almaya başladı.
"YAŞINIZDAN BAŞINIZDAN UTANIN"
Dim TV isimli sosyal medya hesabının paylaşımına göre, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde kadın, "Burası çocuk parkı, yaşınızdan başınızdan utanın" sözleriyle iki erkeğe tepki gösterdi.
Yaşlı erkeklerden biri ise kadına "uzatma" diyerek karşılık verdi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ TOPLADI
Yaklaşık bir dakika süren görüntülerde taraflar arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşanırken, olayın büyümeden sona ermesinin ardından taraflar, bulundukları bölgeden ayrıldı.
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda kullanıcı olaya tepki gösterdi.
"SAPKINLIKTA SINIR YOK"
Sosyal medyada kullanıcılar görüntülere tepki gösterdi. Bir kullanıcı, gönderiye "Böyle sapıkları taşlamak lazım." Adamın yaptığına bak birde üste çıkmaya çalışıyor rezalet ya. belki de gençlere ahlak öğretmeye çalışmakla yanlış yapıyoruzdur. Asıl mesele yaşlılardır" şeklinde yorumlar eklerken, bir diğer kullanıcı da "Sapkınlıkta sınır yok." diye belirtti.
Camide ilişkiye girdiler: İfadeleri pes artık dedirtti