Son Dakika | CHP'li Adnan Beker'in oğlu hakkında gözaltı kararı! İddialara ilk yanıt geldi

Son dakika haberi... Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında CHP'li Adnan Beker’in oğlu Oğuzhan Beker hakkında da gözaltı kararı verildi. Açıklamada bulunan Adnan Beker, uyuşturucu iddialarını yalanladı.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Son Dakika | CHP'li Adnan Beker'in oğlu hakkında gözaltı kararı! İddialara ilk yanıt geldi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ünlü isimlere yönelik operasyon düzenlendi. CHP Milletvekili Adnan Beker'in oğlu Oğuzhan Beker için de aynı soruşturma kapsamında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Milletvekili Adnan Beker, CHP’ye yönelik "mutlak butlan" kararının ardından CHP lideri Özgür Özel’e açık destek vermesiyle öne çıkmıştı.

Beker, bu siyasi duruşu ve Özgür Özel'e sağladığı net destek nedeniyle hedef alınan vekiller arasında gösteriliyordu.

ADNAN BEKER'DEN AÇIKLAMA

Son Dakika | CHP'li Adnan Beker'in oğlu hakkında gözaltı kararı! İddialara ilk yanıt geldi - Resim : 1

Gözaltı kararının ardından Adnan Beker sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Oğlu Oğuzhan Beker'in firari olmadığını belirten Beker'in açıklaması şöyle:

"Oğlum Oğuzhan Beker hakkında böyle bir karar verildiğini, evimizde bulunduğumuz sırada hem kendisi hem de ben sosyal medya üzerinden öğrendik. Firari olması söz konusu olamaz.

Derhâl emniyete giderek üzerine düşen tüm yükümlülükleri yerine getirecektir. İddia konusu olan uyuşturucu maddeyi ne kendisi kullanmıştır ne de herhangi bir kişiye kullandırmıştır. Sürecin takipçisi olacağım."

AKP'Lİ DAMAT DA GÖZALTINDA

Sabah düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan isimlerden biri de Ali Efe Bezci oldu. Ali Efe Bezci, AKP'ye yakın Salih Bezci'nin oğlu. Baba Bezci bir dönem Ankara Ticaret Odası Başkanlığı görevini üstlendi.

Gözaltına alınan Ali Efe Bezci, AKP'li Turgut Altınok'un da damadı.

HANGİ İSİMLER GÖZALTINDA?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ünlü isimlere yönelik operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan 22 kişinin isimleri şöyle:

Ayşe Hatun Önal (şarkıcı)
Tolga Çam (modacı)
Ferhan Kaya (borsacı)
Murat Saygı (yönetmen)
Enis Ahmet Onat
Ahmet Karoğlu (Beko Ocakbaşı sahibi)
Emre Tari (iş insanı)
Hasan Vatan (Vatan Bilgisayar'ın sahibi)
Kerimcan Durmaz (şarkıcı)
Kenan Doğulu (şarkıcı)
Beren Saat (oyuncu)
Mehmet Cem Karcı (yönetmen)
Berdan Mardini (şarkıcı)
Reyhan Küçükyeğen
Ozan Doğulu (aranjör ve DJ)
Yaşar İpek (şarkıcı)
Mehmet Yıldız (modellik firması sahibi)
Tessy Ramos Correira (manken)
Enis Arıkan (oyuncu)
Rafet Eren Yorulmazer
Ali Efe Bezci
Selin Ciğerci

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Gözaltı Uyuşturucu