'Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin'

'Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin'
Çete Lideri Sedat Peker, iktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük'ü hedef aldı. Küçük'ün de Paramount Otel'de ücretsiz kaldığını iddia eden Peker, "Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün" yazdı.

Çete lideri Sedat Peker, Twitter'dan iktidara yakın gazeteci Cem Küçük'e seslenerek "Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin" dedi. Küçük'e 'Faturanı göster' çağrısı yapan Peker, "Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar" yazdı. Peker'in tweet'i şöyle: 

"Çakma MİT’çi cem küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar."

 

'Elinden geleni ardına koyma' dediği tweet'ini silmişti 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Cem Küçük ile ilgili açıklamalar yapabileceğini söylemişti. Peker,  paylaşımında yayınlayacağı yeni videoyu işaret ederek, "Pambıkören (Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören) seni unuttum zannetme. Pazar günü seni Oyak dosyasıyla oyacağım. İşin koordinatörü Berat Albayrak’ı da misafir olarak alacağım. Berat Albayrak da pazar günü misafirimiz olacak. ALLAH’a yemin olsun sizi mahvedeceğim. Ben ajanım he? Cem Küçük, çakma MİT’çi, pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım. Kardeşlerim pazar günü çok eğleneceğiz çok. Hem de çok" yazmıştı. 

Küçük, Peker’e “Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz” yanıtını verdi. Küçük, tweet'ini  Peker'in RT etmesinin ardından sildi. 

ck.jpg

 

Etiketler :