Rasim Ozan Kütahyalı'dan iddialara yanıt: 'Bahsi geçen otele gittim, Korkmaz'la muhabbetim yok'

Rasim Ozan Kütahyalı'dan iddialara yanıt: 'Bahsi geçen otele gittim, Korkmaz'la muhabbetim yok'
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkındaki iddiasına yanıt veren Rasim Ozan Kütahyalı, “SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok” dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisine yönelik firari Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığı ve ekibinden olduğu iddialarına yanıt verdi. Kütahyalı, "Sezgin Baran Korkmaz’ın misafiri değildim. Sezgin Baran Korkmaz ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok” dedi.

 

Kütahyalı, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sedat Peker geçen hafta pazar günü Cüneyt Özdemir yayınında rekor kısalıkta olan 9 saniyelik canlı bağlantıma karşı, kendisi de bugünkü videosunda 9 saniye benim ismimi geçirmiş. Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi.

 

Sedat Peker ne demişti?

"Bodrum’da Paramount otel var, sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toplu, Ankara hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran makam var ya o. Bu adam o kadar rahat bir adam ki 0X5 ile görevine gidip geliyor. Devlet bunlara Opel, Passat veriyor. Artık sınırları aşmışlar, güç zehirlemesi böyle bir şey. Her yer onlarda, yapılanmayı biliyor, Tayyip Abi niye alamıyor bunu? Onu da anlatacağım"