Peker bu kez AKP yönetiminden isim verdi

Peker bu kez AKP yönetiminden isim verdi
Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya ilişkin iddialar öne sürdü. Peker, Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiğini öne sürdü. Bu iddia sonrası CHP Mersin Milletvekili Avukat Ali Mahir Başarır Korkmaz Karaca'nın SBK'ya teşekkür ettiği bir videoyu yayınladı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Namusun varsa, Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi Korkmaz Karaca'yı da gözaltına aldırsana" dedi. Peker, hakkındaki kara para aklama iddiaları nedeniyle Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiğini iddia etti.

Peker, sosyal medya hesabından AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya ilişkin şu iddiaları öne sürdü:

"Süslü sülü; garip gurebaları, fakir fukaraları gözaltına alıyorsun ya, al sana suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer namusun varsa Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi

Süslü sülüman, bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi a8 arabayı kullanıyordu. Bu olaylar karışınca arabayı Sezgin Baran Korkmaz’ın Sancaktepe’deki Biofarma isimli ilaç fabrikasına yollayıp bıraktı.

Ayrıca bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?

Video çekmeye başlayınca bunları da anlatacağım. süslü sülü, geçinemiyoruz diyen yaşlı dayı da fetöcü müydü? Adamı niye gözaltına aldın? Kokaincilere dokunmazsın, rüşvetçi siyasilere dokunmazsın, nerde bir garip var onların tepesine binersin.

Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun. Görelim süslü sülümanın vatanseverliğini. Gerçi muhalefetin hayalleri küçük olduğu için bir takmışlar 10 bin dolara, bir de iki üç yerden maaş alan yetkililere."

 

SBK'ya teşekkür videosu ortaya çıktı

Sedat Peker'in, hakkında sosyal medya üzerinden iddialar öne sürdüğü, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya ilişkin bir video ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, Avukat Ali Mahir Başarır'ın paylaştığı videoda önündeki bir grup çocuğa, "Bayramoğlu köyünden Baran Korkmaz'a bu aslan parçaları teşekkür ediyorlar, ne diyorsunuz" diyor ve çocuklar da "Baran amca çok teşekkür ediyoruz" ifadeleriyle yanıt veriyor.

 

SBK Korkmaz Karaca'nın doğum günün kutlamış

Sezgin Baran Korkmaz ile Korkmaz Karaca'nın arasındaki ilişkiyi ve samimiyeti ortaya koyan bir video daha önce ekranlara gelmişti. Sezgin Baran Korkmaz'ın, Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutladığı videoda SBK, Karaca için "Çok değerli dostum, ağabeyim, kardeşim, hemşehrim" gibi ifadeler kullanıyor.

İŞTE O VİDEO

video.gif