Cumhurbaşkanı Erdoğan tarifi verdi: Halka tadımlık manda yoğurdu dağıttılar

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manda yoğurtlu sağlık tarifi vermesi üzerine vatandaşın ekonomik olarak ulaşmakta güçlük çektiği yoğurdu halka dağıttı.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manda yoğurtlu sağlık tarifi vermesi üzerine vatandaşın ekonomik olarak ulaşmakta güçlük çektiği bu yoğurdu halka dağıttı.

35 kg manda yoğurdu dağıtan il başkanı Vahap Özsüer, “Halkımızın manda yoğurduna ulaşmakta sıkıntı çektiğini gördük. Zaten halkımız pideye, yağa, ekmeğe muhtaç. Biz de Gelecek Partisi olarak halkımızı en azından tadımlık manda yoğurdu ile buluşturalım dedik” açıklamasını yaptı.

adsiz-tasarim-2022-04-11t131908-257.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda çiftçilerle buluşmasında vatandaşa gece yatmadan önce manda yoğurdunu kestane balı, hurma ve yulafla karıştırarak yiyerek yatması tavsiyesinde bulunmuştu.

'Vatandaş ekmeğe muhtaç'

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı da Erdoğan'ın bu tarifine kinayeli bir destek verdi ve pahalı olduğu için vatandaşın alamadığı manda yoğurdunu toplam 150-160 küçük paket halinde Çanakkalelilere dağıttı.

adsiz-tasarim-2022-04-11t132143-277.png

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, şunları söyledi:

"Hepimizin bildiği üzere geçtiğimiz günlerde sayın Cumhurbaşkanı halkımıza manda yoğurdu tavsiye etmişti. Fakat halkımızın manda yoğurduna ulaşmakta sıkıntı çektiğini gördük. Zaten halkımız pideye, yağa, ekmeğe muhtaç. Biz de Gelecek Partisi olarak halkımızı en azından tadımlık manda yoğurdu ile buluşturalım dedik. Bugün burada yaklaşık 35 kilogram manda yoğurdu dağıtacağız, 200-300 gramlık paketler şeklinde. Halkımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Böylelikle Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi gerçekleşmiş olacak ve halkımız manda yoğurduyla buluşmuş olacak"