Mehmet Akif Ersoy avukatlarıyla yollarını ayırdı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 9 Aralık Salı günü gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un, savunmasını yürüten avukatlarla yollarını ayırdığı öğrenildi.
AVUKATLARI İLE ÇALIŞMAYI BİTİRDİ
Soruşturma sürecinde gözaltı ve ifade işlemleri sırasında üç avukat tarafından temsil edilen Ersoy’un, tutuklanmasının ardından savunma sürecini yeniden değerlendirdiği ve bu kapsamda avukatlarıyla çalışmayı sonlandırma kararı aldığı ifade edildi.
O İSİM SAVUNMASINI ÜSTLENDİ
Edinilen bilgilere göre Ersoy, Ankara Barosuna kayıtlı avukat Hüseyin Kaya ile Silivri (Marmara) Cezaevi’nde bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede dosya kapsamının ele alındığı, sürece ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı kaydedildi.
Furkan Torlak uyuşturucu testi olmak için başvuru yaptı! Cem Küçük'ün iddialarına yanıt verdi
Ceza hukuku alanında görev yapan Hüseyin Kaya’nın, kamuoyunda yakından takip edilen çeşitli dava ve soruşturmalarda yer aldığı, görüşmenin ardından önümüzdeki günlerde sürece ilişkin açıklama yapmasının beklendiği bildirildi.
ÇAKARLI ARAÇ KONTROLÜ İDDİASI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Mehmet Akif Ersoy hakkında yeni tanık beyanları gündeme geldi. İddiaya göre tanıklardan biri, Ersoy ile birlikte uyuşturucu madde kullandığını ve özel partilere katıldığını kabul etti. Aynı kişi, polislere yakalanmamak için Ersoy'un kullandığı çakarlı araçla kontroller yaptığını da öne sürdü.