Oğuzhan Uğur'dan dikkat çeken Bahçeli mesajı

Oğuzhan Uğur'dan dikkat çeken Bahçeli mesajı
Youtuber Oğuzhan Uğur, dün TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, terör elebaşı Öcalan açıklamasını hatırlatarak tepki gösterdi.

TUSAŞ'a (Türk Havacılık ve Uzay Sanayi) dün düzenlenen terör saldırısının 5 kişi şehit olurken, 22 kişi yaralandı. Sosyal medyada saldırıya tepkiler artarak gelmeye devam ederken, Youtuber Oğuzhan Uğur'un Devlet Bahçeli'nin terör elebaşı Öcalan açıklamasını hatırlattığı paylaşım dikkat çekti.

'EN ABARTILI ACABALAR BİLE MANTIKLI GELİYOR ARTIK'

Oğuzhan Uğur'un "En abartılı acabalar bile mantıklı geliyor artık" notunu düştüğü paylaşımı şöyle

"Şehitlerimize rahmet, yararılarımıza acil şifalar dilerim. Devletimizin en hassas tesislerinden birine yapıldı bu saldırı. Pkk’nın yaptığı da kesinleşti. Öyle pata küte yapılacak bir saldırı da değildi. Planlı olduğu belli. Çok önceden de planlanmış olsa, bu hain saldırının dün Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamadan hemen sonra gerçekleşmiş olması ne demek? Bu saldırı pkk’nın aslen Apo’nun değil, kendilerini besleyen yabancı güçlerin güdümünde olduğunu mu gösteriyor? Bilemem. Her şey birbirine girdi. Öyle bir dönemde geldi ki… En abartılı acabalar bile mantıklı geliyor artık. Kahrolarak ve merakla izliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun"

s-c67ee605b38382ff453524e7359a2c5310e5de5f.jpg

Öte yandan Oğuzhan Uğur, terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ı Türkiye'ye getiren ve terörist başının ilk sorgusunu yapan albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu.

yeni-proje.jpg

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 22 Ekim Salı günkü TBMM Grup Toplantısı'nda Öcalan için çağrı yaparak “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini açıklasın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenleme yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil ne Edirne, adres İmralı'dan DEM'e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız." demişti.

Bahçeli, Öcalan'ın, "örgütü lağvetme ve terörü sonlandırma dirayeti" göstermesi halinde, Umut Hakkı adı verilen yasal düzenlemeden de yararlanabileceğini söylemişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi