Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına Cübbeli Ahmet'ten sert yanıt

Bahçeli'nin 'Öcalan' çağrısına Cübbeli Ahmet'ten sert yanıt
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan'ı Meclis'e konuşmaya çağırmasının yankıları devam ediyor. Devlet Bahçeli'ye bir yanıt da 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Ünlü'den geldi.

Partisinin grup toplantısında terörist başı Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları gündemdeki yerini koruyor. Bahçeli'ye bir yanıt da kamuoyunda cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan cübbeli Ahmet “Gündem hakkında şöyle bir yorum da benden gelsin” diyerek Bahçeli’ye 15 yıl önce hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir cümlesini aktararak tepki verdi.

Ünlü'nün paylaşımı şöyle

"Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şöyle demişti: ‘Ahmet Efendi! Birilerine teklif edildiği gibi bana da: Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur’ diye cevap vermiştim.’ Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden mahrum olanlara nasîb eylesin. Âmîn!"

İlgili Haberler

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi