Milli Savunma Bakanı Güler'den TUSAŞ açıklaması. 47 terör hedefi imha edildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler TUSAŞ'A yönelik 5 kişinin şehit olduğu 20 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili konuştu. Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 47 terör hedefinin imha edildiğini söyleyerek 'Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek' dedi.

Milli Savunma Bakanı Ankara'da TUSAŞ'A yönelik 5 kişinin şehit olduğu 20 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili konuştu.

Güler'in açıklaması şöyle

"Milli sanayimizi hedef alan bu saldırıyı bir kez daha lenatliyoruz. Acımız büyük. Evlatlarımızın intikamını almak için kararlığımız tam. Sizlerin ve savunma sanayinin her zaman yanında olacağız. Sizlerin azmi terörle mücadelesi bize en büyük destektir. Terörle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

Dün gece 29'i Irak,18'i Suriye'nin kuzeyinde toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, ok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Terör örgütlerinin tüm faaliyetlerinin meşru hedefimiz olacağını herkesin bilmesini istiyoruz. PKK, PYD, YPG hedeflerimizden kurtulamayacaktır. Kıymetli milletimizin başı sağ olsun."

NE OLMUŞTU?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) dün terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi yaralandı. Şehitlerin bugün ikindi namazına takiben defnedilmesi bekleniyor.

sehitlerimizin-kimlikleri-belli-oldu-tusas-ta-17966254-3761-amp-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi