Nevşehir'de acı olay: Hamile kadın ölü bulundu

Nevşehir'de acı olay: Hamile kadın ölü bulundu
Nevşehir'de hamile Şeyma K, evinde ölü bulundu. Yapılan incelemelerde kombiden doğal gaz kaçağı tespit edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen anne karnındaki bebeğin de kurtarılamadığı açıklandı.

Nevşehir'de trajik bir olay yaşandı. 2000 Evler Mahallesi'nde yaşayan hamile Şeyma K, evinde hareketsiz halde bulundu ve yaşamını yitirdiği tespit eidldi. Eşi Celal K.'nin iş yerinden izin alarak acil ekiplerle eve geldiği ve kapının çilingir yardımıyla açıldığı öğrenildi.

BEBEK KURTARILAMADI

Olay yerine giren polis ve sağlık ekipleri, hamile Şeyma K.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cenazesi, anne karnındaki bebeği kurtarabilmek umuduyla Nevşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne acilen sevk edildi. Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen bebeğin de kurtarılamadığı bildirildi.

KOMBİDE DOĞAL GAZ KAÇAĞI TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili başlatılan incelemelerde, evdeki kombide doğal gaz kaçağı olduğu belirlendi. Şeyma K.'nin cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak tespit edilebilmesi için otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma kapsamında gerekli incelemelerin sürdürüldüğü açıklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)