Kılıçdaroğlu’na saldıranlar AKP’li çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na “Burası Kandil değil, Düzce” diyerek saldıran Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman'ın AKP Gençlik Kolları yöneticisi olduğu öğrenildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, Düzce'de “Burası Kandil değil, Düzce” diyerek saldırıda bulunan Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman’ın Düzce AKP Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce’de nakliyecilerin ve esnafın sorunlarını dinledi. Kent merkezinde esnafı, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti ve Kanaat Önderleri Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmalarına katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantıdan çıkan Kılıçdaroğlu'na bir grup tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. Polis ve çevredekiler tarafından engellenen grup "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diye bağırdı.

Kılıçdaroğlu’na saldırıda bulunan Mehmet Ali Bayrak ve Volkan Turaman’ın Düzce AKP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olduğu ortaya çıktı.