Yalan haberden Kılıçdaroğlu'na provokasyon çıktı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Düzce'de bir grubun saldırı girişimine uğradı. Saldırganlar 'Burası Kandil değil, Düzce' diyerek Kılıçdaroğlu'nun üzerine yürüdü. Kargaşa çıkması üzerine kalabalığa polis ekipleri müdahale etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce’de nakliyecilerin ve esnafın sorunlarını dinledi. Kent merkezinde esnafı, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti ve Kanaat Önderleri Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmalarına katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle yaptığı toplantıdan çıkan Kılıçdaroğlu'na bir grup tarafından saldırı girişiminde bulunuldu.

Polis ve çevredekiler tarafından engellenen grup "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diye bağırdı.

'Her yer Taksim her yer direniş' sloganları montajlandı

CHP'nin geçtiğimiz cumartesi günü Maltepe'de yaptığı 'Milletin Sesi' mitinginde Gezi davasında tutuklanan kişilerin aileleri sahneye çıkmış, bu sırada "Her yer Taksim her yer direniş" sloganları atılmıştı.

Troller ise bu anları montajlayarak, miting kürsüsünden "Her yer Kandil, Her yer direniş" sloganı atıldığını iddia eden bir videoyu dolaşıma soktu.

Bahçeli de yalan haberi dile getirdi

Troller tarafından yayınlan bu videoyu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de grup toplantısında gerçek olduğunu öne sürerek, "Kılıçdaroğlu'nun 'Her yer Kandil her yer direniş' sloganına ne bir tepki ne bir söz duyulmuştur. Vatan hainlerine niye bir şey diyemedin? Kılıçdaroğlu'nun Maltepe mitingi, HDP'nin PKK'nın FETÖ'nün, Pontus özlemi çeken çürümüşlerin mitingidir. Kılıçdaroğlu asıl damgalı hainleri görmek istiyorsa derhal çevresine bakmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.