Kılıçdaroğlu: Bugün kararlar alırken, düsturunuz milletimizin refahı olsun

Kılıçdaroğlu: Bugün kararlar alırken, düsturunuz milletimizin refahı olsun
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bürokratlara seslenen bir mesaj paylaştı. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi seslenen Kılıçdaroğlu, "Bugün kararlar alırken, düsturunuz milletimizin refahı olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Bürokratlar, Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın." dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bürokratlara seslendiği bir video paylaşmış ve 18 Ekim'i işaret etmişti. Kılıçdaroğlu, "Açıkça söylüyorum. Vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz. Kanun dışı izleri emir olarak telakki edemezsiniz. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarsınız. Kamil akla gelmeniz için Kılıçdaroğlu ağabeyinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. 'Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı ne yaptırılıyorsa pazartesi itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin." demişti.