İmamoğlu duyurdu: Boji'ye yuva bulundu

İmamoğlu duyurdu: Boji'ye yuva bulundu
İstanbul'u baştan başa toplu ulaşım araçlarıyla gezen Boji'ye yuva bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Boji'yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un sahiplendiğini duyurdu.

İstanbul'da toplu ulaşımın sevimli müdavimi Boji; vapur, tramvay, metro ve otobüslerle şehri bir uçtan bir uca gezmesiyle ün yapmıştı. Boji, dünya basınında da geniş yer bulmuştu. Ancak daha sonra bir kişi tramvay koltuğuna cebinde taşıdığı dışkıyı bırakmış ve dışkının görüntüleri sosyal medyada AKP'ye yakın hesaplar paylaşarak Boji'yi suçlamıştı. İftira ise İBB Sözcüsü Murat Ongun'un paylaşımı ile ortaya çıkmıştı. Bu olaydan sonra ise Boji'yi İBB'nin sahiplendireceği duyrulmuştu.

'Artık dilediği gibi koşturabileceği yuvası olacak'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Boji'yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un sahiplendiğini duyurdu. İmamoğlu, "Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak" ifadelerini kullandı.