Hakan Çalışkan'ın intiharının detaylarını Mustafa Çalışkan biliyor

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Sedat Peker'in videolarıyla gündeme gelen Silivri ilçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intiharı ile ilgili tüm detayları Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın bildiğini aktardı.

Gündeme ilişkin pek çok konunun değerlendirildiği HalkTV'deki 'Perdenin Önü Arkası' programına konuk olan gazeteci Deniz Zeyrek Silivri ilçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intiharı ile ilgili çarpıcı detayları paylaştı.

Sedat Peker'in videolarının ardından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın Süleyman Soylu'yu hedef alan "ne ben rahatsızım, toplum rahatsız" sözlerini hatırlatan Zeyrek, Soylu'yu kastederek "ben olsam bu sözlerden sonra ya o gider ya ben giderim. Nasıl bir denge var ki, bir memur amirine, patronuna böyle diyor ve orada durmaya devam ediyor" dedi.

Bunun nedeninin Mustafa Çalışkan'ın Soylu ile ilgili çok şey bildiğine bağlayan Zeyrek:
"Netice itibariyle bir Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, İçişleri Bakanı'na meydan okuyor ve ondan ben değil bütün toplum rahatsız" diyerek sözlerine devam etti.

Deniz Zeyrek Hakan Çalışkanın intiharina ilişkin ise şu sözleri aktardı:
"Mesela Hakan Çalışkan Silivri İlçe Emniyet Müdürü, intihar etmişti. Allah rahmet eylesin. Koruma Müdürü (Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanı Ekrem Gülen) konuştu. Bu detayların hepsini Mustafa Çalışkan biliyor.  Hakan Çalışkan'ın intiharından önce nasıl bir telefon trafiği yaşandı? Kim kimle görüştü çok iyi biliyor. Hangi İçişleri bürokratı bu olayda tanıklık etti ve vali olarak atandı , çok iyi biliyor. Bu bürokrasi içinden ifşalar başlarsa 
Sedat Peker'in ifşalarına benzemez. Birbirlerinin sırlarını çok iyi biliyorlar. 

"OYAK'tan zorla istifa ettirilen o isimle görüştüm""OYAK'tan zorla istifa ettirilen o isimle görüştüm"