Oyak'tan zorla istifa ettirilme süreci nasıl işledi ?

Halktv.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk, OYAK ile ilgili tartışmaların perde arkasını aktarıp, OYAK'tan zorla istifa ettirildiği söylenen Korg. Ömer Necati Özbahadır ile görüşmesinden detayları paylaştı.

HalkTV'de Özlem Gürses'in moderatörlüğünde ekrana gelen 'Perdenin Önü Arkası' programında Halktv.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Çelenk, son dönemlerde sık sık tartışılan OYAK ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. OYAK'tan zorla istifa ettirildiği söylenen Korg. Ömer Necati Özbahadır ile görüşmesinden detayları paylaşan Çelenk:
"Necati Özbahadır ile görüştüm ancak konuşmak istemiyor. Çok sitemkar. Mensubu olduğu Türk Silahlı Kuvvetler'e zarar vermemek adına konuşmak istemiyor.İstifaya zorlandıkları sesinin her tınısından belli oluyor. Ülkesine ve vatanına bağlı bir asker, konuşmama yemini etmiş. Ben zarar veririm diye düşünüyor ve konuşmuyor. Ancak Necati Özbahadır'ın OYAK meselesinde bir soru sorulacaksa muhattabının Hulis Akar olduğunusöyledi"

Çelenk, 2016'dan sonra ticari faliyetleriyle sık sık gündeme gelen OYAK'ın kötü yönetim kararlarıyla zarar eden bir noktaya getirildiğini ifade etti.