Gözaltındaki amirallerin avukatı Erol: Savcı bizimle konuşmadı bile

Gözaltındaki amirallerin avukatı Erol: Savcı bizimle konuşmadı bile
Montrö tartışmaları ve “cüppeli amiral” hakkında paylaştıkları duyurunun ardından gözaltına alınan emekli amirallerin gözaltı süresi bugün doluyor. Gözaltı süresinin uzatılması da ihtimallerin arasında.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde (TEM) bulunan emekli amiraller için belirlenen 4 günlük gözaltı süresi bugün tamamlanıyor. İfadeleri henüz alınmayan emekli amirallerin gözaltı süresinin uzatılması ihtimaller arasında bulunuyor.

Emekli amirallerin avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, soruşturmayı yürüten savcıyla görüşemediklerini söyledi. Erol, “Savcı bizi adam yerine koyup konuşmadı. Bulunduğu kata bile gidemedik. Ankara Baro Başkanı randevu istedi, onu bile vermedi” dedi.

Nezarethane koşullarına dikkat çeken Erol, “Nezarthane koşulları nedeniyle canları sıkkın. Bu olay nedeniyle canları sıkkın değil. Yanlış bir şey yapmadıklarını, boşu boşuna tutulduklarını düşünüyorlar” dedi. Erol, nezarethane koşullarında kalan amirallerin yaşlarına ve Covid-19 salgınına dikkat çekerek “Müvekkiller hasta olup hayatlarını kaybederse sorumlusu kimdir” diye sordu. 

 

İlgili Haberler
Etiketler :