Funda Arar ve Derya Uluğ'dan 'Isparta' kararı

Funda Arar ve Derya Uluğ'dan 'Isparta' kararı
Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri 'İslami hassasiyetler' gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Aynı organizasyonda sahne alacak olan diğer sanatçılar Funda Arar ve Derya Uluğ sosyal medyadan birer açıklamada bulunarak, konser vermeyeceklerini açıkladı.

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri 'İslami hassasiyetler' gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Mosso yerine ise Seda Sayan'ın sahne alacağı açıklanmıştı. Sosyal medyadan bu duruma ciddi tepkiler yükselmişti.

Aynı organizasyonda sahne alacak olan diğer sanatçılar Funda Arar ve Derya Uluğ sosyal medyadan birer açıklamada bulunarak, konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Arar açıklamasında, "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…" ifadelerini kullandı.

Uluğ ise açıkalmasında, "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" sözlerine yer verdi.