Basın Konseyi: İHA muhabiri 2 meslektaşımızı kazada yitirdik, üzgünüz

Basın Konseyi: İHA muhabiri 2 meslektaşımızı kazada yitirdik, üzgünüz
Basın Konseyi, Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanları için başsağlığı mesajı paylaştı.

Gaziantep'te bir aracın kaza yaptığı bölgeye giden park halindeki itfaiye, ambulans ve İhlas Haber Ajansı (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. Kazada İHA çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de aralarında olduğu 15 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle can kaybı 16'ya çıktı.

Basın Konseyi hayatını kaybeden İHA çalışanları için mesaj paylaştı. Mesaj şöyle:

"Gaziantep- Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’i de kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

İlk açıklamalara göre 15 kişinin öldüğü, 22 kişinin yaralandığı elim kazada yitirdiğimiz meslektaşlarımız Esen ve Tanrıöver, haber takibi için İHA’nın canlı yayın aracıyla bölgede bulunuyordu. Sürücünün kontrolünü yitirdiği otobüsün canlı yayın anacına çarpması sonucu meslektaşımız Esen ve Tanrıöver maalesef aramızdan ayrıldı.

Haber peşinde koşarken yaşamlarını yitiren meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve İhlas Haber Ajansı mensuplarıyla basın camiasına başsağlığı dileriz. "