Son dakika | Otokoç Genel Merkezi'ne silahlı saldırı!

Son dakika... Koç Holding'in Maltepe'deki Otokoç Genel Merkezi'ne silahlı saldırı yapıldığı bildirildi. Ekiplerin saldırıyı yapan maskeli saldırganları yakalamak için harekete geçtiği aktarıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Son dakika | Otokoç Genel Merkezi'ne silahlı saldırı!

Koç Holding’e bağlı Otokoç Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Maltepe’de bulunan binasına sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendiği aktarıldı.

SALDIRGANLAR MASKELİ

Sözcü'de yer alan iddiaya göre maskeli saldırganların iş yerine ateş açtığı olayda binada hasar oluşurken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

BİNAYA ÇOK SAYIDA KURŞUN

Saldırının nedeni henüz netlik kazanmadı. Bina ve çevresindeki güvenlik kameraları da inceleme altında. Saldırıda binaya çok sayıda kurşun isabet ettiği kaydedildi.

Son dakika | Otokoç Genel Merkezi'ne silahlı saldırı! - Resim : 1

SİLAHI BAHÇEYE ATIP KAÇTILAR

Edinilen bilgilere göre söz konusu saldırıda binaya 2 kurşun isabet etti. Saldırganların silah ve kıyafetlerini genel merkeze yakın olan bir AVM bahçesine atıp taksiye binerek kaçtığı öğrenildi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Otokoç Genel Merkezi'ne silah ile ateş edilmesine dair soruşturma başlattı.

RAHMİ KOÇ HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

İş İnsanı Rahmi Koç’un geçtiğimiz günlerde İzmir Amerikan Hastanesi’nin açılışında anlattığı fıkra, sosyal medyada kısa sürede tepki topladı. Fıkranın Kürt kadınları hedef aldığı yönündeki eleştiriler üzerine görüntüler geniş bir kesim tarafından paylaşıldı.

Bu görüntülerin ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Rahmi Koç hakkında soruşturma açılmıştı. Rahmi Koç, eleştirilere özür dileyerek yanıt vermişti.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Rahmi Koç Ali Koç