YENİ Parti'den Üsküdar için çağrı: Özgür Çelik tarih ve saat verdi
YENİ Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 5 Eylül'de yapılacak Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi öncesinde vatandaşlara 4 Eylül'de saat 20.00'de belediye önünde buluşma çağrısı yaptı.
YENİ Parti İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Üsküdar Belediyesi'nde 5 Eylül'deki başkanvekili seçimi öncesinde vatandaşlara çağrıda bulundu.

"ÜSKÜDAR HALKININ İRADESİNE DARBEYİ KABUL ETMİYORUZ"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özgür Çelik, "Üsküdar’da üç meclis üyemiz şu an gözaltında. Dört meclis üyemiz tehditle, baskıyla, şantajla, teklifle transfer edildi." dedi.
Özgür Çelik’in paylaşımı şöyle:
ÜSKÜDAR HALKININ İRADESİNE DARBEYİ KABUL ETMİYORUZ!
Üsküdar’da üç meclis üyemiz şu an gözaltında.
Dört meclis üyemiz tehditle, baskıyla, şantajla, teklifle transfer edildi.
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkan vekilimiz
Murat Emir’in açıkladığı gibi; bu baskıların merkezi malum bürokratik kliktir.
Bir siyasi parti bürokrasinin gücüyle, yargı eliyle Üsküdar halkının iradesine çökmeye çalışıyor.
Demokrasi tarihimizde bu kadar organize kötülüğe şahit olmadık, bu kadar ahlaksızlığa maruz kalmadık, siyasi etiğin bu kadar çiğnendiğini görmedik.
İlk günden bu yana tüm bu kötülüklere karşı tüm gücümüzle mücadele ettik, sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz.
Üsküdar halkına, demokrasiyi ve milli iradeyi savunan tüm vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz.
Yarın saat 20.00’da Üsküdar Belediyesi önünde buluşalım.
Hakkımıza, irademize sahip çıkalım.
