Ümit Özdağ'dan mülteciye: Söz, Zafer Turizmin ilk seferi ile seni yollayacağım

Ümit Özdağ'dan mülteciye: Söz, Zafer Turizmin ilk seferi ile seni yollayacağım
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Twitter üzerinden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verilmiş mülteci Ahmet Hamo'ya yanıt verdi. Özdağ, "Yasaya aykırı vatandaşlık aldın. Şimdi bize nasıl siyaset yapacağımızı mı öğreteceksin? Söz, yasaya aykırı vatandaşlığını iptal edip Zafer Turizmin ilk seferi ile seni 1 nolu koltukta yollayacağım" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya platformu Twitter üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı verilmiş Suriyeli Ahmet Hamo'ya cevap verdi.

Hamo'nun katıldığı bir Youtube programında Özdağ ve Zafer Partisi için, "Tek politikası göçmenler olan bir parti iktidar olabilir mi ya? Başka yaptıkları hiçbir şey yok” ifadelerini kullanması üzerine paylaşım yapan Zafer Partisi lideri şunları söyledi:

"Ahmet Hamo, Suriye’den geldin. Yasaya aykırı vatandaşlık aldın. Şimdi bize nasıl siyaset yapacağımızı mı öğreteceksin? Söz, yasaya aykırı vatandaşlığını iptal edip Zafer Turizmin ilk seferi ile seni 1 nolu koltukta yollayacağım"

Hamo'nun aynı programda “Düzelirse gideriz diyenler çoğunlukta mı?” sorusuna da şöyle yanıt verdiği görüldü:

“Şimdi açık konuşalım. 10 yıldır burada yaşayan bir insanın oraya gidip sıfırdan başlaması zor. Artık burada yaşıyorlar. Ticaret amaçlı, evi yıkılmamış, orada iş bulan insanlar gider. Evi yıkılmış, iş bulamamış insanlar nasıl gidecek. Adam ‘yok ben burada yaşıyorum’ der burada kalır”