Taşların temizlendiği tarlada, insan kafatası bulundu

Taşların temizlendiği tarlada, insan kafatası bulundu
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde tarla temizliği sırasında naylona sarılı insana ait olduğu düşünülen kafatası ve kemikler bulundu.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde iş makineleriyle tarlada taş temizliği yapılırken, naylona sarılı insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemikler bulundu.

taslarin-temizlendigi-tarlada-insan-kafatasi-ve-kemikler-bulundu-4867-dhaphoto2.jpg

Olay, Hilvan'a bağlı Tutumlu Mahallesi’ndeki bir tarlada meydana geldi. İş makineleriyle tarladaki taşları temizleyenler, naylona sarılı insana ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kemikleri görünce jandarmayı arayıp, durumu bildirdi. İhbarla olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede önlem alarak kemiklerin bulunduğu alanda bir süre daha kazı yaptı. Ancak başka bir bulguya rastlanmadı.

Bulunan kafatası ve kemikler, kimlik tespiti için Adlı Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA