Taksiciler Odası'nda ne oluyor? Bir 'baba', blok oy için ödenen paralar, iddialar, yanıtlar

Taksiciler Odası'nda ne oluyor? Bir 'baba', blok oy için ödenen paralar, iddialar, yanıtlar
İstanbul'da Taksiciler Esnaf Odası'ndan istifa eden Ahmet Harmandar'ın çarpıcı iddialarına devam ediyor. Harmandar, bu kez yönetimdeki isimlerin her ay bir kişiye "babaya maaş" denilerek para verdiğini söyledi. Bu kişinin geçmişte odaya başkanlık yapmış Semih Kaçanoğlu olduğu iddia etti. Halk TV muhabiri Gül Gündüz, Semih Kaçanoğlu ile görüştü. Kaçanoğlu para aldığı iddiasını reddetti.

GÜL GÜNDÜZ

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın yönetiminden istifa eden Ahmet Harmandar, Semih Kaçanoğlu'na her ay odadan para gittiğini iddia etti. Harmandar, "Bu yönetim kurulundakilerin bilgisi dahilinde" dedi.

Harmandar, "Kendi blok oyu olduğu söyleniyor, benden 3 bin 500 iki kere 'babaya maaş' diye kesinti yapıldı" iddiasında bulundu.

'Vermek zorunda kaldık'

Harmandar, paranın mevcut başkan Eyüp Aksu'ya da verildiğini iddia etti. "Oyunu bozmamak adına vermek zorunda kaldık" dedi.

Harmandar, "Maaş elimize veriliyordu, bordro imzalanıyordu. Başkan ya da başkasına her ay 3 bin 500 gibi bir rakam ödendi" dedi.

'Algı operasyonu yapıyorlar'

Halk TV Muhabiri Gül Gündüz iddialarda adı geçen 20 yıldan fazla oda yönetimde yer alan Semih Kaçanoğlu'na telefonla ulaştı. Kaçanoğlu para aldığı iddialarını reddetti. Şöyle yanıt verdi:

"10 tane taksi durağına git. Onlar size benim için babamız, amcamız der. Seyrantepe'deki binayı ben yaptım. Beni gören ayağa kalkar. 68 yaşındayım. Şimdi algı operasyonu yapıyorlar. Eyüp Aksu gecesini gündüzüne katar. Onu yıpratmak için yapıyorlar. Seçime bir ay kala niye yapıyorlar?"