Soylu, Peker'in işaret ettiği akrabanın nikah şahidi çıktı

Soylu, Peker'in işaret ettiği akrabanın nikah şahidi çıktı
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in bugün yayınladığı videosunda akrabası vasıtasıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla iletişim halinde olduğunu iddia ederek, "Cenazede akrabam Reşat Fazlıoğlu'na ne söyledin?" diye sormuştu.

Peker, Bakan Soylu'yla olan ilişkisinin, hakkında açılan soruşturmadan önceden haberdar olacak kadar iyi olduğunu iddia ederken, koruma polisinin de Soylu tarafından tahsis edildiğini söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise suç örgütü lideri Sedat Peker'in tüm iddialarını reddetti. Reşat Fazlıoğlu ve Süleyman Soylu'nun telefon sinyallerinin incelenmesi ve kayıtlarının çıkarılması durumunda gerçeğin ortaya çıkacağını söyleyen Peker'e Bakan Soylu'nun yanıtı "Yalan söylüyor" olmuştu. 

Halktv.com.tr'nin yaptığı araştırma sonucunda ise Süleyman Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 yılında Reşat Fazlıoğlu yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı yerel medya sayesinde ortaya çıktı

Öte yandan Sedat Peker'in Fazlıoğlu ailesiyle yakınlığı da var. Sedat Peker, ailenin büyüklerinden olan Aziz Fazlıoğlu'nu hastanede ziyaret etmiş.

fazlioglu.jpg

Öte yandan bir lokantada da beraber yemek yediği görüntülere ulaşılan Aziz Fazlıoğlu ve Sedat Peker, Gaziosmanpaşa'da bir taziyeye de beraber katılmış

balikci.jpg

fazlioglu2.png

 

Öte yandan Peker'in videoda, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intiharının başındaki olay olan gözaltı vakasında, gözaltına alınan kişinin de Gaziosmanpaşalı olduğunu söylemişti.