Soylu, Ağar'a da çıkıştı: Türkiye eski Türkiye değil

Soylu, Ağar'a da çıkıştı: Türkiye eski Türkiye değil
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yayınladığı videoda kendisini hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e verdiği yanıtta 'marina' iddialarıyla gündeme gelen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a yönelik de açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker geçen hafta eski İçişleri Bakanı AKP'li Mehmet Ağar'ın iş insanı Mübariz Mansimov'u tehdit ederek Yalıkavak Marina'yı aldığı iddiasını gündeme getirmişti. Ağar ise marinanın sahibi değil yöneticisi olduğunu söylemişti. 

Ağar, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürek'e yaptığı açıklamalarda bu iddiaya yönelik konuşmuş, "Devlet hizmetinden ayrılalı 25 yıl, siyaseti bırakalı da 15 yıl oldu. Dokunulmazlığım yok. Devlet benimle ilgili istediği araştırmayı istediği zaman yapar. Bunun için herhangi bir engel yok. İnsan yaptığından korkar, yapmadığından değil. Benim çok şükür korkacak hiçbir şeyim yok. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek. Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" ifadelerini kullanmıştı. 

Sedat Peker, bugün 4'üncü videoyu çekerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedefine aldı. Soylu ise Peker'e yanıt (ilgili haber için tıklayın)  verirken Mehmet Ağar'a da tepki gösterdi. 

Soylu Peker'e yanıtının altında şu notu düştü: "Bu süreçte 'belki dil sürçmesidir' diye hala tekzibini beklediğim cümle. Biz olmasa idik oraya mafya çökecekti cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil."

 

Etiketler :