'Hakkımda dosya hazırlandığı bilgisini Soylu verdi'

'Hakkımda dosya hazırlandığı bilgisini Soylu verdi'
Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verirken, "Hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini Süleyman Soylu verdi" dedi.

Firar ettikten sonra yurtdışından paylaşımlarda bulunmaya devam eden Sedat Peker, bu kez kendisi için "Mafya pisliği" ifadesini kullanan Süleyman Soylu'yu hedef aldı. 

''Bugün size Temiz Süleyman'ı anlatacağım" diye söze başlayan Peker şöyle devam etti:  Madem bunları biliyordun neden anlatmadın. Ben neden şimdi anlatıyorum? Silivri Emniyet Müdürü neden intihar etti? Arkadaşları ve Soylu biliyor. Söyleselerdi onları sürgüne gönderecekti. İnsanlar, sevdikleri sıkınıtıya girdiğinde anlatır. Benim gibi hayatı planlar üzerine geçen biri aklını tatile gönderebilir. Bazı namussuzlukları o an söyleyemiyorsunuz. Ben size mesihim diye mi geldim?'' diye konuştu. 

Parça parça yayın yapıyor olmasının pazarlık için zaman kazandığı yönündeki yorumlara dair de konuşan Peker, "Bence siz analistliği bırakın. Benim namusum, şerefim pazarlık konusu değil" dedi. 

İlk videodan sonra kendisinde hatırı geçen çok fazla insanının aradığını söyleyen Sedat Peker, ''Hepsine ters yaptım. Benden uzak durun, benim başıma felaketler gelecek" dediğini söyledi. 

"Bizim Temiz Süleyman var" 

Bir arkadaşının daha önce kendisini arayarak, "Bizim Süleyman Soylu'nun üzerine çok geliyorlar. Sen çıkıp bir şeyler söyler misin?' dedi. Ben de olur dedim" dediğini söyleyen Peker, Türkiye'de mafya babalarının adam sayısı başlıklı haberlere kırıldığını belirtti. Peker, "Biz pastane açılışını 30 bin kişiyle yapıyoruz. Biz bu vatanın fedaileriyiz" diye konuştu. 

Kendi çevresindeki insanların Süleyman Soylu'ya, "Bu İstanbul'da bir sorun var" demesi üzerine Soylu'nun "İstanbul'u ben yönetemiyorum. Berat yönetiyor" dediğini iddia eden Peker, bu yaşananı yalan makinesi yöntemiyle anlaşılacağını söyledi. 

Hakkında soruşturma dosyası hazırlandığı bilgisini kendisine firar etmeden önce bir cenazede Süleyman Soylu'nun elemanının verdiğini öne süren Peker, Soylu'nun ayrıca kendisine tehlikeli bir durum olursa haber vereceği mesajını da ilettiği iddiasında bulundu.

Peker açıklamasının devamında, “Koruma polisimi sen vermedin mi? Temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı" dedi.  

Peker, Erdoğan'ın çevresinin sarıldığını belirterek “Allah mısınız siz? Pelikancısı, Ağarcısı, Süleymancısı… Nedir ulan? Sarmışsınız Tayyip abinin çevresini, dünyayla bağlantısını kesmişsiniz. ‘Ülke böyle büyüyor ülke şöyle büyüyor’, insanlar intihar ediyor. Sen bakan değil misin? Onlarla ilgilensene. Senin görevin gazeteciye, parti başkanına, ona buna… Eşkiya mısın sen? Millet kuru soğana muhtaç oldu” diye konuştu.

Peker'in dördüncü videosunda masada duran Mario Puzo'nun yazarı olduğu Aptallar Erken Ölür kitabı ise dikkatlerden kaçmadı. 

İnsanın yalan söyleyip söylemediğinin her şeyinden belli olduğunu belirten Peker, "Ben zaten delilleriyle anlatacağım. Namus sahibiysen konuş ya, Berat Bey'e sen beni düşman etmedin mi? Akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu, senin bütün organizasyonlarını yapan. Ya sen değil miydin DYP'nin başına ulaşmak için, seni kongrelere almıyorlardı, yanında kim var bakın, benim arkadaşlarım, akrabalarım" dedi.

Süleyman Soylu'dan iddialara yanıt ise gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği" dedi. 

Soylu ayrıca Peker'in iddialarının gerçek olması durumunda halk önünde idam edilmeyi göze aldığını söyledi.

Sedat Peker'in cesaret aldığı bir yerler olduğunu söyleyen Soylu, "Elbette cesaret aldığın bir yerler vardır. Tüm iftira ve ithamlarına mal bulmuş mağribi gibi sarılan ve 'şereflice' siyaset malzemesi haline getiren nasıl olsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var. Nasıl olsa Meral Akşener gibi ablan var. Nasıl olsa Ali Babacan gibi kardeşin var. Nasıl olsa Ahmet Davutoğlu gibi hocan var. Nasıl olsa Birgün gibi gazeten var. Nasıl olsa Cumhuriyet gibi gazeten var. Nasıl olsa Sözcü gibi yayın organın var. Nasıl olsa FETÖ'nün sosyal medya ağı var. Nasıl olsa günlerdir bu tiyatroya aval aval bakan, her şeyi konuşup laf söyleyen ama hala Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını anlamayan, şimdi susan ödlekler var'' dedi. 

Türkiye'nin Sedat Peker gibi 'pespayelerle' mücadele ederek yükseldiğini söyleyen Süleyman Soylu, "Kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği; müptezel operasyon elemanına sesleniyorum: İddianı, iftiranı, her şeyin ortaya çıkması için yargıya taşıyorum. Ben adalete teslimim. Sen de operasyon faresi gibi kaçma. Ülkene gel adalete teslim ol" diye konuştu. 

'Reşat Hacıfazlıoğlu'nun telefonundan İçişleri Bakanı kaç kez aranmış'

Temiz Sülü, tertemiz Sülü bu pisliği bir rezil etsene, yalan makinesini getir, Türk halkı izlesin. Benim dediklerimi inkar et, görelim.

Ablanın kocası Abdullah Beyi benim yanıma yollamadın mı? Belki senin haberin yoktur... 

Oğlu şarkıcı olacak, Polat Yağcı, telefon açtım, bu çocuğun tüm şeylerini kanallarda yayınlatın dedim, yayınlattım, o zaman iyiydim, ne oldu ya? 

Sülü, temiz Sülü... Dönüş biletimizden be, yakın bizi. Hakikaten devletin savcıları, çok kolay. Benim akrabam olan Reşat Hacıfazlıoğlu'nun telefonundan İçişleri Bakanı kaç kez aranmış, o onu kaç kez aramış. Ama daha çok koruma müdürünün telefonundan görüşüyorlar. Babasıyla kaç kez karşılıklı aramışlar ve tüm akrabalarıyla, akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu. Ne oldu Süleyman? Süleyman'la benim akrabamın telefon sinyalleri verdikten sonra onun akabinde beni aynı gün aramış mı, ne kadar süre sonra ben yurt dışına çıkmışım. Bizim dosyada bu kadar delil yok, bize neler yaptınız.

Soylu yaptığı açıklamada ayrıca Mehmet Ağar'a da sert çıktı. Soylu, Ağar'ın verdiği röportajda, "Biz almasaydık mafya çökecekti" cümlesine dair verdiği yanıtla ilgili ayrıntılandırılmış habere halktv.com.tr'nin aşağıdaki linkinden ulaşabilirsiniz.