Şiddet çağrısı yapmıştı! Paw Guards Yöneticisi Serbest Bırakıldı

Paw Guards yöneticisi Burak Arslan, “Halkı paniğe sevk etmek ve korku yaratmak” suçundan gözaltına alındı. Burak Arslan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hayvan destekçisi olduğunu iddia eden Paw Guards'ın yöneticisi Burak Arslan, 'Başıboş köpekleri toplayın' diyen vatandaşları tehdit etti.

Sosyal medyada başıboş köpeklerin toplatılması yönünde çağrıda bulunan vatandaşları hedef alan Arslan, teknik ekipleriyle söz konusu çağrıyı yapanların telefonlarını yazılım ekipleriyle hackleyeceklerini ve kimliklerini tespit edeceklerini öne sürdü.

Paw Guards mensupları sosyal medyadan yaptıkları canlı yayında şok eden söylemlerde bulunmuş, Burak Arslan, “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Paw Guards yöneticisi Burak Arslan, “Halkı paniğe sevk etmek ve korku yaratmak” suçundan gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince, 18 Haziran'da sosyal medyada paylaşılan görüntülerde sahipsiz köpeklere zarar veren insanları ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Arslan'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Hakkında "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçundan işlem yapılan Arslan, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Külliye'de misafir edilmiş!

Hayvan destekçisi olduğunu iddia eden Burak Arslan'ın Külliye'de çekilen fotoğrafları da sosyal medyada gündem olmuştu. Arslan'ın Külliye'de Cumhurbaşkanı Başdanışmanları İlnur Çevik ve Ayşe Türkmenoğlu ile görüştüğü ortaya çıktı.

Image