Selçuk Bayraktar 100 milyon dolar kaybetti
ABD merkezli finans dergisi Forbes, 2025 yılının sona ermesiyle birlikte Türkiye’nin en zenginleri listesini güncelledi.
Emekli zammı böyle netleşti: Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası tüyoyu verdi
MURAT ÜLKER BU YIL DA ZİRVEDE
Türkiye’nin en zengin ismi bu yıl da Murat Ülker oldu. 5,3 milyar dolar serveti olan Murat Ülker, listenin ilk sırasında yer aldı.

CEMİL KAZANCI İKİNCİ SIRADA
Murat Ülker’i Cemil Kazancı takip etti. Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cemil Kazancı, 4,9 milyar dolar ile ikinci sırada yer aldı.

SELÇUK BAYRAKTAR’IN SERVETİ 100 MİLYON DOLAR GERİLEDİ
Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın servetinde ise 100 milyon dolarlık bir eksilme görüldü. Geçtiğimiz sene 1.8 milyar dolar serveti olduğu belirten Selçuk Bayraktar bu sene 1.7 milyar dolar ile listede yer aldı.

İBRAHİM ERDEMOĞLU BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞADI
Bir başka dikkat çekici düşüş ise İbrahim Erdemoğlu cephesinde yaşandı.2023 yılında hazırlanan listede 5,3 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun serveti 1,4 milyar dolara geriledi.
