Seyit Torun'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt

Seyit Torun'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Eşkıyalığa pabuç bırakmayız" dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

'Ankara halkının ve Millet İttifakı'nın nefesi var'

Yazılı açıklamasında, "Sayın Mansur Yavaş, Ankara'nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş'ın arkasında, Ankara halkının ve Millet İttifakı'nın nefesi vardır" ifadesini kullanan Torun, şöyle devam etti:

"Anlaşılıyor ki ülkemizi her alanda uçuruma sürükleyenler, artık tehdit dilinden medet umacak hale gelmiştir. Bu durum açıkça acizliktir. Bu tehdit dilinden şimdiye kadar kimseye fayda gelmemiştir, bundan sonra da gelmeyecektir. Sayın Bahçeli ayrıca grup konuşmasında, 'Kaosa yatırım yapanlar, provokasyon nöbetine girenler, akıllarını başlarına devşirsinler' demiş. İşte asıl kaos arayan bu tehdit dilinin sahipleridir. Seçilmiş belediye başkanımızı tehdit etmeye kalkanlar, önce haddini bilmelidir. Bahçeli, şunu açık ve net olarak bilmelidir, CHP olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyiz. Eşkıyalığa yeltenenlere de asla pabuç bırakmayız"

ekran-resmi-2021-11-30-13-23-24.png

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Ankara'da Alparslan Türkeş'i anma toplantısına düzenlenen saldırıya ilişkin soruya "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" yanıtını verdi.