Sedat Peker’den Cahit Özkan ve Armağan Çağlayan paylaşımı

Sedat Peker’den Cahit Özkan ve Armağan Çağlayan paylaşımı
Sedat Peker, basın danışmanı Emre Olur’un ve Akın Ün isimli Twitter hesabının AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan ve Armağan Çağlayan hakkındaki paylaşımlarını retweet etti.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında "Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu" demiş, AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Cahit Özkan’ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" açıklamasını yapmıştı.

Peker’in basın danışmanı Emre Olur, bugün yaptığı Twitter paylaşımında Armağan Çağlayan'ın sorusuna dikkat çekti

Olur, “Gazeteci dostlarımızın gözünden kaçmış olabilir. Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamalar çok önemli! Ancak haberin önemini on kat arttıracak olan ise Armağan Çağlayan'ın ‘BAE ile Sedat Peker’i susturmak için mi yakınlaştınız?’ sorusuna bu cevabın verilmiş olmasıdır” ifadelerini kullandı.

'Çok fenasın Armağan Çağlayan'

Akın Ün isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda da "Çok fenasın Armağan Çağlayan! Senin yüzünden Cahit Özkan kırmızı plakalı, korumalı, şoförlü, yakıtı bedava Audi'yi kaybetti :))" mesajı paylaşıldı.

Etiketler :