Sedat Peker'den 6'ncı video: Hürriyet gazetesi, gazetenizi ben bastırdım

Sedat Peker'den 6'ncı video: Hürriyet gazetesi, gazetenizi ben bastırdım
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu sabah saatlerinde yayınladığı videoda yeni iddialarda bulundu. Peker, 'suç ikrarı' diyerek Hürriyet gazetesine gerçekleşen baskını AKP'li bir milletvekilinin ricası üzerine kendisinin yaptığını söyledi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube üzerinden "Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığı ile yayınladığı 6. video ile yeni iddialarda bulundu. 

Söz konusu videoda Peker'in masasının üzerinde Yılmaz Özdil'in 'Son Cüret' isimli kitabı yer aldı. 

'Sizin gazetenizi ben bastırdım'

Peker, videoda 'Suç ikrarı yapıyorum' diyerek, 6 Eylül 2015 gecesi Hürriyet gazetesine düzenlenen baskını AKP'li bir milletvekilinin isteğiyle kendisinin düzenlediğini söyledi. 

Peker şöyle konuştu: 

“Hürriyet gazetesi, sizin gazetenizi ben bastırdım. Suç ikrarı yapıyorum. Bastırtmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz. Milletvekili, ‘Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecekler. Onlar profesyonel değil. Sen böyle artık. Ben gönderdim.’ Lan ne oldu maaşı kadar namusu olanlar. Savcılar işte ikrar, delil. Ben yaptım. Milletvekili söyledi. Aydın Doğan yaşlı adam. Bir taraftan ölüm korkusu sardı. Bir taraftan devam eden mahkemeyle. Lan senin oturduğun koltukta benim emeğim var. Ben pislik, siz temizlik he. Namussuzsunuz ulan. Pambukören, seni adım adım takip edeceğim, Azerbaycan her şey…”

Peker, gazete binasını taşlayan grubun başında Abdurrahim Boynukalın'ın bulunduğunu da belirtti.

 

Etiketler :