Sedat Peker Korkmaz Karaca'ya hediye ettiği tesbihi ifşa etti

Sedat Peker Korkmaz Karaca'ya hediye ettiği tesbihi ifşa etti
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Korkmaz Karaca ile ilgili bir paylaşım daha yaparak gözaltına alınması için Süleyman Soylu'ya çağrıda bulundu. Peker: "Lütfen bu arkadaşa mesaj yazıp tesbihimi geri istediğimi söyler misiniz? "

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi ve AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisinin dağıttığı tesbihlerden alan kişileri gözaltına aldırdığını iddia ederek Korkmaz Karaca'da da tesbih olduğunu söyledi.

tesbih-2.jpg

İşte Sedat Peker'in  o açıklamaları:

"1-40 yaşından küçük kardeşlerim, korkmaz karaca denen bu şahsa tesbihimi hediye ettiğim o tarihlerde bu kişinin muhabbet tallalı yani (p.....k) olduğunu bilmiyordum. Lütfen bu arkadaşa mesaj yazıp tesbihimi geri istediğimi söyler misiniz? 

süslü sülüman, doncu sülüman, senin polisler (TC’nin polisleri baş tacı) benim özel tesbihimi taşıyan herkesi gözaltına alıp örgüt üyeliğinden işlem yapıyorlarmış. Vatandaş olarak suç duyurusunda bulunuyorum.
3-Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı korkmaz karaca ve senin bir çok yakın akraban da benim tesbihimi taşımaktadır. Adamsan onları da gözaltına aldırsana.

Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı korkmaz karaca ve senin bir çok yakın akraban da benim tesbihimi taşımaktadır. Adamsan onları da gözaltına aldırsana" 

image-2280.jpg