Mükerrer sayı yayınlandı beklenen bakan değişikliği olmadı

Mükerrer sayı yayınlandı beklenen bakan değişikliği olmadı
Resmi Gazete'nin internet sitesi çalışma yapıldığı gerekçesiyle bakım moduna alındı. Gazetenin geç saatlerde yayımlanan 20 Kasım 2021 tarihli sayısında kabine değişikliği ya da Merkez Bankası Başkanıyla ilgili bir karar yer almazken Ahmet Altay Cengizer'in, Erdoğan'ın Başdanışmanlığı ve BM'deki görevinden alındığı kararı yayınlandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın "Gece 12'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin" açıklaması ardından yoğun ziyaret nedeniyle Resmi Gazete'nin yayınlandığı sitede erişim sağlama sorunları yaşandı.

Tarayıcılardan girenlerin görebildiği bu hatanın ardından Resmi Gazete'nin internet sitesi "Sayfada çalışma yapılmaktadır" ibaresiyle bakıma alındı.

Çalışmanın gece saat tam 12'de yapılması ise dikkat çekti. Yoğunluk nedeniyle ara ara tarayıcılarda "service unavailable" hatasıyla da karşılaşıldı.

Siteye girenler bakım sayfasında bile ara ara hata ile karşılaşıyor.

Kabine değişikliği kararı gelmedi

Saatler, 01:11'i gösterdiğinde kısmen erişim sağlanabilen sitede, Resmi Gazete'nin 20 Kasım 2021 tarihli nüshasında atama kararları da yayımlandı. Nüshada kabine değişikliği ya da TCMB Başkanıyla ilgili bir karar yer almadı.

Atama kararıyla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, bu görevlerinden alındı.

UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine da Prof. Dr. Gülnur Aybet atandı.

Akşener'den erken seçim çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Akşener, "Gündüz huzur yok, gece huzur yok. Yazık değil mi bu güzel ülkeye? Günah değil mi bu cefakar millete? Ama kimse üzülmesin. Asla pes etmek yok. Bu günler elbette geçecek. O sandık elbet gelecek, ve Türkiye İYİ olacak" diye yazdı.

resmi.jpg

resmi-ss.jpg