Köfteci Yusuf'un patronu 'domuz' sessizliğini bozdu

Köfteci Yusuf'un patronu 'domuz' sessizliğini bozdu
Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, domuz eti skandalının ardından sessizliğini bozdu. Akkaş, "Ben garip bir kuşum" dedi.

Türkiye'nin en ünlü köfteci zincirlerinden Köfteci Yusuf'un Bursa Yenişehir'deki şubesinde domuz eti kullanıldığı tespit edildi.

Köfteci Yusuf, 'kumpasa' maruz kaldıklarını söyleyen bir açıklama yaptı. Şirket, ya kötü niyetli kişilerin bunu yaptığını ya da Tarım Bakanlığı'nın örnek alma işleminde bir bulaş söz konusu olduğunu iddia etti.

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş da sessizliğini bozdu. Yusuf Akkaş, Gazete Pencere'nin X hesabından paylaştığına göre şunları ifade etti:

"BİR GARİP KUŞUM"

""Başıma ne getirildiğini bilemiyorum. Yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzünü kara çıkartmayacağım. 700’ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner de var bünyemizde. Ben garip bir kuşum. Bize bir kumpas kuruldu. Kötüler iyilerden daha zeki iyiler her zaman kazanır" "

screenshot-2024-10-10-at-17-19-10-1-xte-gazete-pencere-kofteci-yusufun-sahibi-yusuf-akkas-domuz-eti-iddialarina-iliskin-aciklama-yapti-akkas-basima-ne-getirildigini-bilemiyorum-yanimda-calisan-12-bin-kisinin-yuzunu-kara.png

Kaynak:halktv.com.tr