Kıraathane açık konser yasak; sanatçıyı sevmemek bu olsa gerek

Kıraathane açık konser yasak; sanatçıyı sevmemek bu olsa gerek
Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'kademeli normalleşme' kararlarına ünlü isimlerden tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'kademeli normalleşme' kararları kapsamında sanatçılar için adım atılmamasına, ünlü isimler Twitter hesaplarından tepki gösterdi.

Müzisyen Harun Tekin, "Bu ülkenin birbirinden değerli müzisyenlerinin, müzik emekçilerinin, sahne sanatçılarının maruz bırakıldıkları şey rasyonel değil ideolojiktir" dedi.

 

Şarkıcı Gülşen ise Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Koca bir sektör (ki artık yerle bir) o sektöre hizmet eden binlerce insanın adaletsizce kaderine terkedilmesini, bir yılı aşkın bir süredir bunun böyle devam etmesini, kendimi geçtim hiçbir müzisyen arkadaşım ve ekiplerde çok zor şartlarda çalışan arkadaşlarım adına kabul etmiyorum gerçekten yeter artık.

Şu kısacık yazın bir ayı, üstelik diğer her şey serbestken yine acı bekleyişle geçecek öyle mi? gelecek 2 ayda da ne olacağı meçhul. Müzik, tiyatro ve tüm eğlence sektörü adına bu konuyu tekrar ele almanızı diliyorum. El insaf"

 

Etiketler :