Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ilk yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a ilk yanıt
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısındaki skandal konuşmasına yanıt vererek, "Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında CHP'yi hedef alan ve İYİ Parti lideri Akşener'e yönelik ifadelerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş." dedi. 

Kılıçdaroğlu şöyle yazdı:

"Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı!"

 Erdoğan ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Meral Akşener'e yapılan provokasyon için, "Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler" dedi.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Trabzon'a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez"