Kebapta tekila kokoreçte viski çıktı! Bu kadarına da pes

Kebapta tekila kokoreçte viski çıktı! Bu kadarına da pes
Bakanlık halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş yapan firmaları, hileli ürünlerin hangi marka adı altında satıldığını ve yapılan sahtekarlıkları ifşa etmeye devam diyor. Bu kez kebapta tekila, kokoreçte viski çıktı!

Son dönemde domuz etiyle başlayan gıda skandalları, tüketicileri tedirgin etmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son yayınladığı listede bir zeytinyağı firmasının ürünlerinde boya tespit edildi. İstanbul ve Kocaeli merkezli iki firmanın ürettiği bonbon şeker ve poşet çayda ise ilaç etken maddesine rastlanıldı.

Bakanlık, taklit ve tağşiş yapan firmaları, hileli ürünlerin hangi marka adı altında satıldığını ve yapılan sahtekarlıkları ifşa etmeye devam diyor. Bu kez kebapta tekila kokoreçte viski çıktı.

TANDIRDA TEKİLA, KOKOREÇTE VİSKİ

Hileye karışan gıda ürünlerinden en dikkat çekeni bazı ürünlere alkol karışması oldu. Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde Antalya'da yapılan denetimde bulunan bir kuyu tandır kebap salonundaki ürünün içinde tekila tespit edildi. Yine Antalya'da faaliyet gösteren bir okey salonundaki gıdalarda ise viski katıldığı ortaya çıktı.

AMAÇ BOZULAN ETTE KOKUYU ENGELLEMEK...

Uzmanlar kullanılan alkolün ette bozulma riski olduğu için, kokuyu önlemek amacıyla konulmuş olabileceğini ya da alkollü mekanlarda yanlışlıkla bulaştığını belirtti.

1728639028032-3727757-95-f-7-d-5-fac-71102-df-5-cd-405-e-5-b-92-e-9597-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:halktv.com.tr