Kamyonet yayalara çarptı, site bahçesine uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Kamyonet yayalara çarptı, site bahçesine uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Sürücü Abdurrahman Usman'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, yolda yürüyen Cevdet Yıldız ile eşi Nermin Yıldız'a çarptı. Kaza sonrası kamyonet 50 metre yükseklikten site bahçesine düştü.

Kaza, önceki gün 16.30 sıralarında Gemlik ilçesi, Hisartepe Mahallesi, 108 Evler bölgesinde meydana geldi. Abdurrahman Usman yönetimindeki 16 ZM 866 plakalı kapalı kasa kamyonet, alkollü olduğu belirtilen sürücüsünün direksiyon kontrolü kaybetmesi ile yolda yürüyen Cevdet Yıldız ile eşi Nermin Yıldız'a çarptı ardından da 50 metre yükseklikten bir sitenin bahçesine uçtu.

Kamyonetin çarptığı çift yol kenarına fırlayarak yaralanırken, araç ağaçların arasında asılı kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta mahsur kalan sürücü Abdurrahman Usman polis ve sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Bir kişi yaşamını yitirdi

Gemlik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nermin Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Cevdet Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sürücü Usman ise tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak:DHA