Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi
Tekirdağ'da yaşayan Mehlika Derici ile Selçuk Çetiner Aşıklar Tepesi'nden atlayarak öldü. İddiaya göre Selçuk Çetiner, kendi tepeden atlarken kadını da aşağı çekti.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan Mehlika Derici (35) ile erkek arkadaşı Selçuk Çetiner (41), dün akşam Marmaraereğlisi ilçesinde arkadaşlarının bir restoranda düzenlenen doğum günü kutlamasına katıldı. Daha sonra beraberlerinde iki arkadaşlarıyla birlikte ilçenin Aşıklar Tepesi mevkisine giden çift arasında iddiaya göre kıskançlık kavgası çıktı.

Zorla uçuruma çekti iddiası

Bu sırada Selçuk Çetiner'in, "Benimle ölüme var mısın?" dediği Mehlika Derici, tepki gösterdi. Bunun üzerine Çetiner, Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte uçuruma atladı. Yaklaşık 25 metreden uçuruma düşen Derici ille Çetiner, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Telefonları incelenecek

Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Derici ile Çetiner'in öldükleri belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasında 2 kişinin cansız bedenleri uçurumdan çıkarılarak, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Derici ve Çetiner'in cep telefonlarına da el koyarak, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

Kaynak:DHA