İşte Peker'in söz etiği 'Senin Ağzın Ne Söylüyor' şarkısı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef alarak “Yeğenin şarkı yapacaktı her yerde yayınlattım" dediği videonun ardından söz konusu şarkı merak konusu oldu. 'Senin Ağzın Ne söylüyor' isimli şarkı 2020 yılında yayınlanmış.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı dördüncü videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedefe koydu. Peker, Soylu'nun ablasının oğlu yeğeni Hasan Berk Işık hakkında da iddialarda bulundu. 

Peker, şarkıcı olmak isteyen Hasan Berk Işık'ın babasını yapımcı Polat Yağcı ile tanıştırdığını iddia etti. Peker, "Ablanın kocası Abdullah Beyi benim yanıma yollamadın mı? Oğlu şarkıcı olacak diye Polat Yağcı ile enişteni tanıştırdım. Tüm kanallarda yayınlattım. O zaman iyiydim" iddiasında bulundu.

Peker'in iddialarının ardından Berk Işık'ın, Netd Müzik etiketiyle çıkan 'Senin Ağzın Ne Söylüyor' şarkısı Google'da aranan konular arasına girdi. 

Thodex patronu Faruk Fatih Özer ile aynı karede 

Peker'in videoda bahsettiği Hasan Berk Işık’ı kamuoyu Thodex patronı Faruk Fatih Özer ile birlikte yer aldığı fotoğraf karelerinden tanıyor. 

soylu-yegen.jpg

2 milyar dolar değerinde kripto para ile Arnavutluk'a kaçan Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafındaki üçüncü kişinin, Soylu’nun yeğeni Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıkmıştı.

Soylu açıklama yapmıştı: Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'i tanımıyorum

Soylu, fotoğraf ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlgili şahıs Faruk Fatih Özer'i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019'da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesini kullanmıştı.

Hasan Berk Işık, Soylu’nun ablası Fatma Soylu Işık’ın oğlu.

Faruk Fatih Özer hakkında Sedat Peker iddiası

2 milyar dolar değerinde kripto para ile Türkiye'den kaçan Faruk Fatih Özer'in kaçış süreci ve sonrasında Sedat Peker tarafından yönlendirildiği iddia ediliyor. Peker'e yönelik operasyonların kendi şirketi Thodex'e doğru kayacağını düşünen Faruk Fatih Özer'in bu nedenle Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçtığı öne sürülmüştü. Sedat Peker de Türkiye'den Arnavutluk'a kaçmıştı. 

Arnavutluk'taki ilk görüntüsü

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’den kaçtıktan sonra gittiği Arnavutluk’taki ilk görüntüsü ortaya çıkmıştı. Özer'in otele giriş anında resepsiyonda işlemlerini yapılırken beklediği fotoğrafa ulaşıldı. Fotoğrafta Özer, resepsiyondaki görevliye pasaportunu uzatırken görülüyor. 

ekran-resmi-2021-05-13-17-36-43.png

 

Etiketler :