İmamoğlu'ndan gündem olan fotoğrafa ilk yorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası kızı Beren ile çekilmiş fotoğrafının tartışma konusu olması hakkında ilk kez konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; eşi Dilek Kaya İmamoğlu, oğlu Semih ve kızı Beren ile birlikte çıktığı Karadeniz turunda, bu sabah gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Kusura bakmayın da gözümden yaş aksın yani'

İmamoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı hakkındaki soruya yanıt verdi. İmamoğlu, kızı Beren ile çekilmiş fotoğrafı için "Çok duygulu bir akşam yaşadım evde. Hatta büyük oğlum da beni telefonla aradı. Baktım o da ağlıyor telefonda. Güzel bir duyguydu" dedi. İmamoğlu şunları söyledi:

"Ben maç izleyemiyorum, vaktim yok. Ama o akşam ilk kez kızımla maç izledim. Büyük ve küçük oğlum burada maç izlemeye gelmişti. Yeri gelmişken söyleyeyim, orada da aslında eşim bizim bir fotoğrafımızı çekmiş, kapalı bir aile sosyal medya mecrası var oraya koymuş. Oradan da bir muzip akraba bunu biriyle paylaşmış derken oradan yürümüş gitmiş. Öyle bir paylaşım yapma niyetimiz yoktu. Kusura bakmayın da gözümden yaş aksın yani. Ben en son 13 yaşında sevindim yani, 38 sene önce. Çok duygulu bir akşam yaşadım evde. Hatta büyük oğlum da beni telefonla aradı. Baktım o da ağlıyor telefonda. Güzel bir duyguydu"

imamoglu.jpg