Gülşen: Özür dilerim

Gülşen: Özür dilerim
Gülşen Nisan 'da verdiği bir konserde imam hatiplilerle ilgili sözlerinin yer aldığı bir videonun yandaş basın tarafından dolaşıma sokulmasının ardından gözaltına alındı. Gülşen'den ilk açıklama geldi.

Gülşen paylaşımında videodaki söyleminden dolayı rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diledi. İş ve çalışma ortamında yaptığı bir esprinin toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlandığını söyledi.

Gülşen'in paylaşımı şöyle:

"Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmaya hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayımlanmıştır. Sözlerim ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım..."

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, üzerinden 4 ay geçen olay hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. MEB de suç duyurusunda bulunacağını söylerken Gülşen bu gelişmelerin ardından bugün öğle saatlerinde gözaltına alındı.

gulsenpaylasim.jpg

Etiketler :